Házirend

Kedves Vendégeink!

Azon fáradozunk, hogy pihenésük ideje alatt jól érezhessék magukat nálunk. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy semmilyen körülmény ne zavarja nyugalmukat. Ha ezen törekvésünk ellenére bármi zavaró tényezőt észlelnek, kérjük, haladéktalanul forduljanak hozzánk. A szálláshely és a berendezési tárgyak állagának, rendjének, tisztaságának fenntartása érdekében kérjük, tartózkodjanak minden olyan tevékenységtől, amelyet saját otthonukban sem tennének.

A lakosztályokban a zavartalan pihenéssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat az alábbiakban foglaltuk össze:

1. Fizetési lehetőségek: utalás, bankszámlára befizetés Elfogadott pénznemek: Forint (Ft) és Euró. (€)

2. A szálláshely az érkezés napján 15 órától, az elutazás napján délelőtt 10 óráig áll a rendelkezésre. Egyéb lehetőségek előzetes egyeztetés alapján, rugalmasan intézhetők.

3. A szálláshely végleges elhagyásakor a kulcsokat a szállásadó részére kérjük leadni. Ennek időpontjáról előre tájékoztassa a szállásadót!

4. A megegyezett időpont előtti elutazás esetén szállásdíjat nem térítünk vissza.

5. A lakosztály elhagyásakor az átvett TV, klíma távirányítót hagyja a lakásokban a TV készülék mellett. Az apartman elhagyásakor az ajtókat, ablakokat kérjük bezárni. A légkondicionáló (klíma) berendezés használata kizárólag a lakásban tartózkodás alkalmával, zárt ablakok és ajtók mögött a megengedett.

6. A szálláshelyet csak az előre egyeztetett létszámban vehetik igénybe a vendégek.

7. A szállásadó jogosult – előzetes bejelentés nélkül – ellenőrizni, hogy a szálláshelyen az előre bejelentett illetve kifizetett létszámban tartózkodnak-e a vendégek.

8. Vendégeink látogatót nappal (8 és 22 óra között) a szállásadóval előzetes egyeztetéssel fogadhatnak.

9. A szálláshely 16. éves korig nem foglalható, 16-18 életévük között a gyermekeket felnőtt felügyelettel fogadjuk.

10. Háziállatot tilos a lakosztályokba bevinni!

11. Az átadott kulcsok, távirányítók esetleges elvesztése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni, és annak árát, illetve a zárcserét a szállásadónak megtéríteni.

12. A szállásadó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért vagy balesetekért.

13. A vendégek által a nem rendeltetésszerű használattal okozott kárért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak, a kárt közvetlenül meg kell téríteni a szállásadónak.

14. A házirend megsértése kitiltást, illetőleg tárgyak eltulajdonítása, rongálása, egyéb intézkedést vonhat maga után.

15. Amennyiben a tartózkodás alatt a lakosztállyal kapcsolatban bármilyen probléma felmerül, kérjük, haladéktalanul értesítse arról a szállásadót.
Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

16. A lakosztály berendezését a házból kivinni tilos! Az érkezéskor és induláskor a lakosztályokat megtekintjük. Az esetleges károk okozása esetén, a károkat a vendéggel a helyszínen rendezzük.

17. A szálláshelyen hagyott értékekért a szállásadó nem vállal felelősséget. A lakosztályhoz tartozó értékek, tárgyak védelme a vendég felelősség körébe tartozik. Szobában egy széf áll értékeik megőrzésére.

18. A szállásdíj tartalmazza a közüzemi díjakat és egyéb rezsi költségeket, az ágyneműt huzattal, egy héten túli tartózkodás esetén heti ágyneműcserét, valamint a végső (távozást követő) takarítást, és a Wifi használatot.

18. A vizes ruhákat, törölközőket az erre alkalmas ruhaszárítóra kérjük elhelyezni, ne korlátra vagy székekre stb. Kérjük, ügyeljenek a rendre és a tisztaságra. Elutazáskor a lakosztályban, szemetesben, szobákban kérjük, ne hagyjanak mosatlan edényt ill. szemetet.

19. Baleset, sérülés esetén hívja a 112-es segélyhívó számot!

20. Tűz esetén a kijelölt helyen található poroltó készülékkel, azonnal kezdje a mentést és hívja a tűzoltókat 105-ös számon majd azt követően a szállásadót!

21. A lakosztályban dohányozni szigorúan tilos! A dohányzás az udvaron a kijelölt helyen történhet!

22. A lakosztályt a vendégek tisztán kapják meg, ottlétük alatt maguknak kell takarítani! Pinceszinten található tisztító és takarítószerek erre rendelkezésre állnak. Kérjük használatot követően oda helyezzék vissza a porszívót, a felmosó szettet és tisztítószert.

23. A háztartási szemét gyűjtése a konyhában található szemetesben lehetséges. Amennyiben azok megtelnek az udvaron lévő kukában helyezzék el azokat! Plusz egy tiszta zsákot talál a konyhai szemetes mellett. újabb szemeteszsákot a szállásadótól kérhet.

24. Étkezés: A lakosztály jól felszerelt konyhával rendelkezik. Kérjük a tisztaságra ügyeljen! Súrolószereket főzőlapon, fényes, fém és üvegfelületeken ne
használjon! A mikrohullámú sütőbe fémet tartalmazó edényt ne tegyen be!

25. Parkolás: Parkolni a zárt udvaron díjmentesen lehet! A kapubejáratot hagyja szabadon minden esetben!

26. Az udvaron nem található bográcsozó, grillező hely, kinti konyha közös használatra. A tűzrakás nem engedélyezett.

27. A vendégek és a szomszédok nyugalmának biztosítása miatt, a lakosztályban, udvaron, közös helységekben 22h-08h között tilos hangoskodni, zenélni vagy zenét hallgatni.

28. Helyi programokról az előtérben kihelyezett anyagokból, személyesen a helyi Tourinform irodában és online itt is tájékozódhat: https://www.tihany.hu/hu/programok
Cím: Tihany, Mádl Ferenc tér 1, 8237
Telefonszám: (06 87) 448 804

A magánszálláshely tulajdonosa, mindenkor vendégei kényelmét és pihenését tartja szem előtt. Szívesen állunk rendelkezésükre bármilyen probléma felmerülése, információ szolgáltatása… stb. esetén.

Kérjük, forduljanak hozzá bizalommal!
Kellemes időtöltést, töltődést kívánunk!

Elérhetőségeink:
Surányi Gyula +36 20 9 431 899
Surányi Szabina +36 30 465 5350

hu_HU